ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

Bátor vezetők szimultán coachingban. Az ICF Vállalati Klub sorozata

Dátum: 2018-10-10

Időpont: 16:30

!!!!HELYSZÍNVÁLTOZÁS!!!!

Az eseményt nem a Carion székházban, hanem a szomszédban, Földes Józsi Vendéglőjében, az emeleti teremben tartjuk meg. A pontos cím: 1023 Budapest, Bécsi út 31, 

 

 

Gyakran használunk jelzőket a szervezeti vezetőkre:

 

 • eredményes
 • hatékony
 • csapatépítő
 • újító
 • elkötelezett
 • vizionáló

A bátor szót ritkábban említjük.

A mai korban már mást jelent bátornak lenni, mint elődeink idején

Bátorság lehet, ha valaki 

 

 • transzparens
 • őszinte
 • nyílttá teszi, hogy mi zajlik benne
 • felvállalja a kérdéseit, dilemmáit
 • ha fejlődni, megújulni akar, és ehhez elfogadja egy coach támogatását

A Vállalati klubba egy ilyen vezetőt hívunk.

Arra invitáljuk, hogy dolgozzon magán és kérdésein 2 coach szimultán munkájával.
Így több dolog is láthatóvá válik egyszerre. Hogyan dolgoznak a coachok, milyen különböző módon közelítik meg a témát. Hogyan halad a gondolkodásában a vezető, mi hat rá, mi hasznos számára.
Bátor kísérlet lesz, erős tanuló térben.

 

Meghívott vendégünk, a bátor vezető ez alkalommal:

Koppány Gergely, a Szerencsejáték Zrt. igazgatóhelyettese

1999. óta dolgozom a Szerencsejáték Zrt-nél, lépésről lépésre bejárva a ranglétrát. Számsorsjáték termékfelelősként kezdtem, majd lehetőséget kaptam a sorsjegy üzletág vezetésére. Az egyik legnagyobb személyes és szakmai kalandom 2012-ben kezdődött és tart a mai napig. Egy monopolhelyzetben lévő állami vállalaton belül elvállaltam a versenyhelyzetnek kitett online sportfogadás (www.tippmixpro.hu) bevezetésének feladatát, a maga szakmai, szervezeti és emberi kihívásaival együtt. 2016. júniusától a sportfogadásokon túl a teljes interaktív értékesítés és az általános kereskedelemfejlesztési tevékenységért is felelek.

 

A meghívott coachok, akik a szimultán ülést vezetik:

 

van der Meer Gabriella, PCC

Üzleti/vezetői coach, tréner, teamcoach, szervezetfejlesztő, coach képző

http://www.fejlodescoachinggal.hu/

 

20 éves interkulturális (holland és angol) vezetői, pedagógiai és coaching múltamat bölcsész, külgazdasági és coaching tanulmányok előzték meg.

Tevékenységeim mindegyikére jellemző, hogy szenvedéllyel, elkötelezettséggel, fókuszált figyelemmel és kitartással vagyok jelen, legyen az egyéni vagy csoport coaching, a coaching oktatása, tréning, tanácsadás, futás, zenélés, vagy együttlét a családommal. Így gyakran van szerencsém megtapasztalni flow élményt, akár munkán belül is.

ICF nemzetközi minősítéssel (PCC, Professional Certified Coach) rendelkező coachként fontos számomra, hogy olyan, fejlődést elősegítő támogatást nyújtsak ügyfeleimnek (magyar, angol ill. holland nyelveken), amitől ők felfedezhetik saját –addig esetleg rejtett – képességeiket, szárnyra kaphatnak, s ez által tudatosabban, hatékonyabban érhetik el kitűzött céljaikat. Hiszek a partneri együttműködésben, a kölcsönös bizalomban, a kapcsolódásban erejében. Ezzel párhuzamosan hiszek az önmagunkon belül is örökké megújuló energiákban: folyamatosan haladok saját, véget nem érő önismereti utamon.

Legkedvesebb szakmai területeim az asszertív kommunikáció és a konfliktuskezelés, ugyanis hiszem azt is, hogy kommunikációnk minősége meghatározza életünk minőségét.

 

 

Gosztonyi László, PCC, MBA                     
klinikai pszichológus, családterapeuta

http://www.gosztonyi.net/

 

A munkám során jobban élvezem azt, amikor egy megoldás megszületik annál, hogy problémákat elemeznénk vagy annak okait vizsgálnánk. Coachként a múlt erőforrásainak és a jövő lehetőségeinek  feltérképezését, tudatosítását célzom.

 

 

 

 


 

!!!!HELYSZÍNVÁLTOZÁS!!!! 

Az eseményt nem a Carion székházban, hanem a szomszédban, Földes Józsi Vendéglőjében, az emeleti teremben tartjuk meg. A pontos cím: 1023 Budapest, Bécsi út 31, 

 


 

Az ICF Vállalati Klub rendezvényeinek, a Bátor Vezetők sorozat házigazdája:

 

Szabó Gabi, MCC 

https://www.watsoncoachiskola.com/

 

Az ICF akkredtitációjában az elsők között lett Master Certified Coach. A Watson Coach Iskola alapítója és oktatója. Cselekvésorientált szakember, módszertanát a pszichodráma tanulmányaiból építette fel. Több mint 25 éve vezet fejlesztő csoportokat, szervezeti vezetőkkel és szakemberekkel. 2016 óta az ICF Magyar Tagozatának alelnöke. 

 

 

 

 

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Az ICF Vállalati Klub ezen programja 2 CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2018. október 10.  18.30–20.30

Helyszín: Földes Józsi Vendéglője, emeleti terem, 1023 Budapest, Bécsi út 31.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.