ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

Bátor vezetők szimultán coachingban

Dátum: 2019-12-12

Időpont: 17:00

 

Gyakran használunk jelzőket a szervezeti vezetőkre:

 • eredményes
 • hatékony
 • csapatépítő
 • újító
 • elkötelezett
 • vizionáló

A bátor szót ritkábban említjük.

A mai korban már mást jelent bátornak lenni, mint elődeink idején.
Bátorság lehet, ha valaki 

 • transzparens
 • őszinte
 • nyílttá teszi, hogy mi zajlik benne
 • felvállalja a kérdéseit, dilemmáit
 • ha fejlődni, megújulni akar, és ehhez elfogadja egy coach támogatását

A Vállalati Klubba egy ilyen vezetőt hívunk.

 

Arra invitáljuk, hogy dolgozzon magán és kérdésein 2 coach szimultán munkájával.
Így több dolog is láthatóvá válik egyszerre. Hogyan dolgoznak a coachok, milyen különböző módon közelítik meg a témát. Hogyan halad a gondolkodásában a vezető, mi hat rá, mi hasznos számára.
Bátor kísérlet, erős tanuló térben.

 

Meghívott vendégünk, a bátor vezető ez alkalommal:

 

 

Dobos Gábor

cégvezető, Bau-styl Kereskedelmi Kft.

 

25 éves, 2 gyermekes családapa vagyok, a 85 főt foglalkoztató, több mint 4 milliárd árbevételű Bau-Styl Kft. második generációs cégvezetője.
Csapatjátékos, nyitott és elfogadó ugyanakkor kissé szétszórt és elég türelmetlen.

 

 

 

 

 

 

A meghívott coachok, akik a szimultán ülést vezetik:

 

Nagy-Józsa Dorottya ACC
Y2Y Hungary Kft. ügyvezető, business coach 

 

Az International Coach Federation hazai alelnöke, a Y2Y alapítója.
Kizárólag Y generációs üzleti coachokból álló, szervezetfejlesztő csapatuk azt tűzte zászlajára, hogy rendet raknak a hazai munkaerőpiacon, abban segítenek a szervezeteknek, hogy azok Y/Z generáció kompatibilissé váljanak.
Szókimondó, provokatív, őszinte blogjuk a legolvasottabb egyedi HR témájú blog hazánkban, jelenleg a 16. a világ legolvasottabb business coaching blogjainak ranglistáján.
A szervezetfejlesztő szakmába való átnyergelése előtt 15 évet töltött supply chain területen. Közgazdászként végzett a Corvinus Egyetemen, Ellátási Lánc Menedzsment szakirányon. Az egyetem mellett félállásban légi, majd már teljesben nemzetközi közúti szállítmányozásban dolgozott a DHL-nél, majd több mint tíz évet töltött a Coca-Cola HBC-nél. Termeléstervezőként kezdte, SAP projekt-koordinátorként, majd projektmenedzserként folytatta. 27 évesen vette át az Ellátási Lánc Tervezési osztály vezetését, ahol a hazai két gyár termelésének rövid- és hosszú távú tervezésén, a hozzájuk tartozó alapanyag-beszerzésen túl, az itthoni gyártóközpont által ellátott 28 ország export-import folyamatai is hozzá tartoztak. Üzleti coachként, szervezetfejlesztőként, munkáját ma is legjobban az itt eltöltött évek alatt kialakult folyamattervezői szemlélete segíti.
 

 

 

 

Bezerédy-Herald Balázs ACC

business coach
 

A Y2Y Business Coaching, Magyarország első Y generációs szervezetfejlesztő csapatának társalapítója. 2018 óta az ICF Magyar tagozatának kincstárnok-titkára, elnökségi tagja. 
17 évig területfejlesztéssel foglalkozott projektmenedzserként, csoport, iroda, üzletág- és cégvezetőként. 2015-ben a Coach Akadémián szerezett business coach képesítést. Az utóbbi években a coaching mellett számos tréninget is lebonyolított KKV és nagyvállalati környezetben, bekapcsolódott több szervezetfejlesztési projektbe. Munkája során a fancy modellek alkalmazása helyett jobban szeret az intuícióira hagyatkozni.
 

 

 

 

 

 

Az ICF Vállalati Klub rendezvényeinek, a Bátor Vezetők sorozat házigazdája:

 

 

Szabó Gabi, MCC 
https://www.watsoncoachiskola.com/

 

Az ICF akkredtitációjában az elsők között lett Master Certified Coach. A Watson Coach Iskola alapítója és oktatója. Cselekvésorientált szakember, módszertanát a pszichodráma tanulmányaiból építette fel. Több mint 25 éve vezet fejlesztő csoportokat, szervezeti vezetőkkel és szakemberekkel. 2016 óta az ICF Magyar Tagozatának alelnöke. 

 

 
 
REGISZTRÁCIÓ
 

Az ICF Vállalati Klub ezen programja 2 CCE (Continuing Coach Education) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az egyesületi tagoknak ingyenes.

 

Időpont: 2019. december 12. 18.00–20.00

Helyszín: Park Coffee and Kitchen, 1031 Budapest, Záhony utca 7. (A Graphisoft park bejáratánál)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.