ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

Bátor vezetők szimultán coachingban

Dátum: 2019-09-12

Időpont: 16:00

★✰★✰★✰★✰★✰★✰★✰ ★✰★✰★✰  ÚJ HELYSZÍNEN  ★✰★✰★✰★✰★✰★✰★✰★✰★✰★✰★✰

 

Gyakran használunk jelzőket a szervezeti vezetőkre:

 

 • eredményes
 • hatékony
 • csapatépítő
 • újító
 • elkötelezett
 • vizionáló

A bátor szót ritkábban említjük.

A mai korban már mást jelent bátornak lenni, mint elődeink idején

Bátorság lehet, ha valaki 

 

 • transzparens
 • őszinte
 • nyílttá teszi, hogy mi zajlik benne
 • felvállalja a kérdéseit, dilemmáit
 • ha fejlődni, megújulni akar, és ehhez elfogadja egy coach támogatását

A Vállalati Klubba egy ilyen vezetőt hívunk.

Arra invitáljuk, hogy dolgozzon magán és kérdésein 2 coach szimultán munkájával.
Így több dolog is láthatóvá válik egyszerre. Hogyan dolgoznak a coachok, milyen különböző módon közelítik meg a témát. Hogyan halad a gondolkodásában a vezető, mi hat rá, mi hasznos számára.
Bátor kísérlet, erős tanuló térben.

 

Meghívott vendégünk, a bátor vezető ez alkalommal:

 

Zsoldos Imre

Pénzügyi Igazgató Celanese Magyarország Kft.

 

Imre jelenleg Celanese Budapesti Szolgáltató Központjában pénzügyi igazgató, felelős a vállalat készpénz áramlását (cash flow) kezelő globális operáció vezetéséért. Az előző több mint 15 évben széleskörű tapasztalatot szerzett a pénzügy és beszerzés különböző területein a világ számos országában különös figyelemmel a kollégák fejlesztésére, amit több alkalommal Mentor Oscar díjjal is elismertek. Elkötelezett híve a támogató vezetői kultúrának, amiben kulcsfontosságúnak tartja a vezetők személyes felelősségvállalását a kollégák közötti minőségi kapcsolatok kialakításában.

 

 

A meghívott coachok, akik a szimultán ülést vezetik:

 

Segal Hajnalka PCC

szociális munkás, MBA, Action Learning Team Coach, NLP master

 

Az elmúlt 15 évben alkalmazottként, tulajdonosként, beosztottként, felsővezetőként itthon és külföldön, for-profit és non-profit szektorban is megtapasztaltam azokat a kihívásokat, nehézségeket, döntési helyzeteket, dilemmákat, amelyekkel jelenleg az ügyfeleim fordulnak hozzám. Business coachként IT, gyógyszer, jog, energia, non-profit, innovációs technológia, gyártás, oktatási és pénzügyi ágazatokban szereztem jártasságot multinacionális cégeknél, kkv-nál és a magánszemélyeknél egyaránt.

Hiszek abban, hogy a változás, a kihívás, a probléma egy lehetőség, amely segít előhívni a kreativitásunkat és a tehetségünket. Az egyéni félelmek, korlátok a legtöbb alkalommal meg akarnak védeni minket valamitől, és mint ilyenek nagyon intenzív erőforrásaink, annyit kell tennünk, hogy más lencsén keresztül nézünk rájuk, és rálássunk arra, hogyan fordíthatjuk ezt az erőt a céljainkat támogató erőforrássá. 

Fontosnak tartom, hogy a megszerzett tudást a lehető leghatékonyabban használjam fel, ezért az üzleti tevékenységem mellett az önkéntes motivációmat Mindenhol Otthon Alapítványban, a Hintalovon Alapítványban, az Unicef gyerekjogi tréner és mentoraként, illetve az ICF Jószolgálati tagjaként élem ki.

 

 

 

Segal Péter ACC

 

„Az ember nem »egyszersmindenkorra ilyen, és semmilyen más nem lehet«, hanem »mindig másmilyenné is válhat.«”

Viktor Frankl

 

Hiszek az emberi tehetségben, valamint abban, hogy akaratunk és tudatunk határozza meg a cselekvésünket. Cselekvéseink pedig az élet minden területén meghatározzák az eredményeinket.

Munkám során gyakran, mintegy fotós, aki az objektívet élesíti a tökéletes képhez, úgy segítem szenvedélyesen az ügyfeleimet, hogy megtalálják saját fókuszukat, és ezáltal képesek legyenek beazonosítani azt az utat, ami céljuk eléréséhez vezeti őket.

Másokkal, akiknek kristálytiszta a képük, de elakadtak az úton, nos, velük a cselekvésbe fordításban teremtünk hasznos megoldásokat.

Az elmúlt több mint két évtizedben három kontinensen dolgoztam, éltem és tanultam. Személyes tapasztalatot szereztem több iparágban arról, hogyan lehet értéket és kiemelkedő üzleti eredményeket teremteni csapatban együttműködve.

Több tucat nemzet, kultúra és vallás képviselőivel dolgoztam közös célok üzleti célok megvalósításán és eközben megtanultam sokféle személyiségtípussal hatékonyan együttműködni.

Vezetőként hiszek az emberi tehetségben és alkotókészségben, valamint a cselekvés erejében. Nemzetközi ügyvédként belém ivódott a rendszerben való gondolkodás, továbbá hogy ügyfeleim valódi igényeit gyorsan felismerjem és azokra megfelelő megoldással szolgálják.

Executive és business coachként, stratégiai tanácsadóként vezetőket és vezetői csapatokat segítek a legjobb megoldásuk megtalálásában és a kiválóság elérésében.

Kiemelkedő értéknek tartom és hiszek a kiválóságban, ami iránytűként szolgál a mindennapjaimban szakemberként, férjként és szülőként egyaránt.

 

Az ICF Vállalati Klub rendezvényeinek, a Bátor Vezetők sorozat házigazdája:

 

Szabó Gabi, MCC 

https://www.watsoncoachiskola.com/

 

Az ICF akkredtitációjában az elsők között lett Master Certified Coach. A Watson Coach Iskola alapítója és oktatója. Cselekvésorientált szakember, módszertanát a pszichodráma tanulmányaiból építette fel. Több mint 25 éve vezet fejlesztő csoportokat, szervezeti vezetőkkel és szakemberekkel. 2016 óta az ICF Magyar Tagozatának alelnöke. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Az ICF Vállalati Klub ezen programja 2 CCE (Continuing Coach Education) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az egyesületi tagoknak ingyenes.

 

Időpont: 2019. szeptember 12. 18.00–20.00

Helyszín: Park Coffee and Kitchen, 1031 Budapest, Záhony utca 7. (A Graphisoft park bejáratánál)

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.