ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

Bátor vezetők szimultán coachingban

Dátum: 2018-11-07

Időpont: 17:00

Gyakran használunk jelzőket a szervezeti vezetőkre:

 

 • eredményes
 • hatékony
 • csapatépítő
 • újító
 • elkötelezett
 • vizionáló

A bátor szót ritkábban említjük.

A mai korban már mást jelent bátornak lenni, mint elődeink idején

Bátorság lehet, ha valaki 

 

 • transzparens
 • őszinte
 • nyílttá teszi, hogy mi zajlik benne
 • felvállalja a kérdéseit, dilemmáit
 • ha fejlődni, megújulni akar, és ehhez elfogadja egy coach támogatását

A Vállalati klubba egy ilyen vezetőt hívunk.

Arra invitáljuk, hogy dolgozzon magán és kérdésein 2 coach szimultán munkájával.
Így több dolog is láthatóvá válik egyszerre. Hogyan dolgoznak a coachok, milyen különböző módon közelítik meg a témát. Hogyan halad a gondolkodásában a vezető, mi hat rá, mi hasznos számára.
Bátor kísérlet lesz, erős tanuló térben.

 

Meghívott vendégünk, a bátor vezető ez alkalommal:

Mokos Katalin
IT mérnök, facilitátor

Több mint húszéves multinacionális környezetben szerzett szervezet- és kultúrafejlesztési, valamint több éves vezetői tapasztalattal rendelkezem. Mivel az iparág, amelyben dolgoztam állandó változásban van, ezért a változásmenedzsment egyéni és csoportszinten mindennapi gyakorlatommá vált. 
Hiszek abban, hogy 1+1>2.  Bízom a csapat tudásában és bölcsességében. Fáradságot és energiát nem kímélve, folyamatosan tanulok új megközelítéseket és módszertanokat, amelyekkel a csapatmunka eredményesebbé tehető. Jó csapatjátékos vagyok, erősségeim közé tartozik a strukturált gondolkodás, analizálás és szintetizálás képessége.

 

A meghívott coachok, akik a szimultán ülést vezetik:

 

Vízi Beáta, PCC

Coach, tréner, a Gordon & T.A. ügyvezető igazgatója
https://gordonta.hu/

 

Hogyan dolgozom coachként/trénerként?

Különböző szakembercsoportoknak tartok coachingot, team coachingot és szupervíziót, valamint önismereti és konfliktuskezelő tréningeket. Húszéves szakmai munkám során minden korosztállyal foglalkoztam. Coacholtam vezetői csapatokat, vezetőket és beosztott szakembereket egyaránt.
Munkám középpontjában a szervezeti élet és az ott elérhető maradandó viselkedésváltozás áll. Az egyéni és csapatteljesítmény optimalizálását célzom meg. Arra törekszem, hogy a résztvevők mind szakmai, mind személyes életükben sikeresebben működjenek.

 

Alapszemléletem, melyen keresztül egyénekkel és csoportokkal dolgozom: a Carl Rogers-i személyközpontú szemlélet, az Eric Berne nevéhez fűződő tranzakció-elemzés (TA) és a Thomas Gordon féle kommunikációs eszköztár. A rogersi filozófia alapértékei az elfogadás, empátia, hitelesség, melyek saját életem és szakmai munkám alapját képezik.

A tranzakció-elemzés (TA) használatával az egyén képessé válik saját működésének objektív visszacsatolására, elemzésére és korrigálására. Megnöveli a résztvevők önismeretét, kommunikációjuk hatékonyságát és tudatosságát.

 

Célom, hogy partnereim örömteli, együttműködő, játszmamentes emberi kapcsolatokat tartsanak fent önmaguk, környezetük és partnereik megelégedésére.

 

Csetneki Csaba, PCC
Coach, tréner, mentor
https://www.versenycoach.hu/

 

Üzleti és privát ügyfeleimmel folytatott munkám során a tudatos, éber jelenlét (embodiment, mindfullness) és tánc tapasztalataimra alapuló módszertanokat is beépítek a vállalati és szervezeti környezetben végzett fejlesztési folyamatokba, projektekbe.

 

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek: 
Több mint 15 év tapasztalattal rendelkezem a menedzsment tanácsadó és a szolgáltató szférában, melyet az Amrop felsővezetői tanácsadó cégnél, illetve a Malévnél szereztem. Tizenegy évig versenyeztem nemzetközi szinten, és jelenleg is aktívan foglalkozom élversenyzők fejlesztésével. Mérnöki és tanári egyetemi oklevéllel, valamint coach – üzleti edző posztgraduális diplomával rendelkezem. Sport coaching, team coaching, tréning és facilitálás területeken végeztem továbbképzéseket Magyarországon, Németországban és az Egyesült Királyságban.
2014. óta töltök be elnökségi pozíciót a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozatában, ahol jelenleg a Tagozat elnökeként támogatom a coaching szakma hazai fejlődését, valamint a Magyar Coachszemle szakmai nagyköveteként is tevékenykedem. Rendszeresen publikálok, és tartok előadásokat hazai és külföldi rendezvényeken.

 

Az ICF Vállalati Klub rendezvényeinek, a Bátor Vezetők sorozat házigazdája:

 

Szabó Gabi, MCC 

https://www.watsoncoachiskola.com/

 

Az ICF akkredtitációjában az elsők között lett Master Certified Coach. A Watson Coach Iskola alapítója és oktatója. Cselekvésorientált szakember, módszertanát a pszichodráma tanulmányaiból építette fel. Több mint 25 éve vezet fejlesztő csoportokat, szervezeti vezetőkkel és szakemberekkel. 2016 óta az ICF Magyar Tagozatának alelnöke. 

 

 

 

 

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Az ICF Vállalati Klub ezen programja 2 CCEU (Continuing Coach Education Units) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2018. november 7.  18.00–20.00

Helyszín: Carion székház, 1023 Budapest, Bécsi út 25.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.