ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

Bátor vezetők szimultán coachingban

Dátum: 2022-09-15

Időpont: 17:00

Szeptember 15-én SZEMÉLYESEN újra találkozunk ezen a sok éve futó csodálatos rendezvényen!

Gyakran használunk jelzőket a szervezeti vezetőkre:

 • eredményes
 • hatékony
 • csapatépítő
 • újító
 • elkötelezett
 • vizionáló

A bátor szót ritkábban említjük.

A mai korban már mást jelent bátornak lenni, mint elődeink idején.
Bátorság lehet, ha valaki 

 • transzparens
 • őszinte
 • nyílttá teszi, hogy mi zajlik benne
 • felvállalja a kérdéseit, dilemmáit
 • ha fejlődni, megújulni akar, és ehhez elfogadja egy coach támogatását

A Vállalati Klubba egy ilyen vezetőt hívunk.

Arra invitáljuk, hogy dolgozzon magán és kérdésein 2 coach szimultán munkájával.
Így több dolog is láthatóvá válik egyszerre. Hogyan dolgoznak a coachok, milyen különböző módon közelítik meg a témát. Hogyan halad a gondolkodásában a vezető, mi hat rá, mi hasznos számára.
Bátor kísérlet, erős tanuló térben.

A bátor vezetőnk ez alkalommal:

Galamb Gábor, Magyar Telekom, Chapter Lead

Több, mint 10 éve vezetek mérnöki Csapatokat. Hiszek a példamutatásban, a folyamatos tanulásban. Legfontosabb feladatomnak tartom Kollégáim fejlődésének biztosítását, így megragadok minden lehetőséget, hogy rendszeresen minőségi időt töltsünk együtt. Annak érdekében, hogy mindig legyen kéznyújtásnyi közelségben eszközünk ehhez, a coaching szakma alapjait is megtanultam és alkalmazom a mindennapokban, emellett rendszeresen dolgozunk magunkon profikkal is. Tapasztalatom szerint így tudunk olyan kapcsolódást és mély megismerést elérni, ami az eredményességünkben és együttműködésünk minőségében egyértelműen látszik.

A meghívott coachok, akik a szimultán ülést vezetik:

Csőke Ágnes business es team coach, közgazdász

Közgazdászként és vezetőként végzett munkámat a feladat iránti töretlen elkötelezettség és a fejlődésre való nyitottság hatja át. Az évek során felismertem, hogy a bennem lévő örök megújulási vágy és a magas minőségre törekvés egyszerre tud inspirálni és harmóniát sugározni; mára ez vált a hitvallásommá.Business coachként erősségem a coacheet támogatni abban, hogy a fókuszt folyamatosan megtartva, az önismeret és az önreflexió építő erejével, egyensúlyban, ugyanakkor egyre magasabb szinteket elérve fedezze fel a céljaihoz vezető saját útját.Empatikus és elfogadó vagyok, hiszek abban, hogy ha az emberek és a közösségek ismerik magukat és őszintén megnyílnak egymás felé, akkor egymás látható és láthatatlan erőforrásaiból építkezni tudnak.

Ferencsák Tímea ACC, coach

Vannak olyan emberek, akik az életüket tudatosan megtervezik, majd lépésről lépésre megvalósítják. Én nem ilyen vagyok. 
Hiszem, hogy a világban nem csak előre meghatározott, egyenes életutak vannak, erre példa az én eddigi pályafutásom is. Jogász és közgazdász végzettséggel 18 évet dolgoztam IT területen, jelenleg pedig HR-esként támogatok IT szervezeteket, vezetőket. A coachinggal vezetőfejlesztési eszközként ismerkedtem meg, és az első élmény hatására döntöttem el, belemélyedek ennek a szakmának a rejtelmeibe is. 

Az útkeresés, újdonságok felfedezése állandó része az életemnek. Ez megmutatkozik a szakmai életemben, a tanulmányaimban és a hobbijaimban is. A különböző területekről, képzésekből származó tudásból, tapasztalatból ered specialitásom: a sajátos rendszerszemlélet.
Munkám során egyik célom e látásmód támogató erőként történő bevonása és segítségével a különféle nézőpontok sokféleségében rejlő erőforrások, lehetőségek feltárása, megmutatása. A rendszerszemléletnek köszönhetően gyorsan meglátom az összefüggéseket, és van bátorságom (akár provokatív, konfrontációt felvállaló módon is) megmutatni ezeket mindazoknak, akik engem választanak és kellő nyitottsággal, bátorsággal rendelkeznek. 

Az ICF Vállalati Klub rendezvényeinek, a Bátor Vezetők sorozat házigazdája: Szabó Gabi, MCC 
https://www.watsoncoachiskola.com/

Az ICF akkredtitációjában az elsők között lett Master Certified Coach. A Watson Coach Iskola alapítója és oktatója. Cselekvésorientált szakember, módszertanát a pszichodráma tanulmányaiból építette fel. Több mint 25 éve vezet fejlesztő csoportokat, szervezeti vezetőkkel és szakemberekkel. 2016-tól 2021-ig az ICF Magyar Tagozatának Alelnöke, 2021-től tiszteletbeli Alelnök

A rendezvény minden érdeklődő számára nyitott, de regisztrációhoz kötött!

Az árakat itt találjátok:

Normál részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, Coach képzésben résztvevőknek 2500 Ft, az ICF egyesületi tagoknak ingyenes.

Az új webshopunkon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudtok fizetni.

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést!

Az ICF Vállalati Klub ezen programja 2 CCE (Continuing Coach Education) pontot ér.

Időpont: 2022. szeptember 15. 17:00-19:00

Helyszín: PARK Coffee & Kitchen, 1031 Bp. Záhony u. 7.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.