ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

Bátor coachok | Szabó Marcell MCC

Dátum: 2020-04-30

Időpont: 17:00

Ezzel az alkalommal új sorozatot hívunk életre, ami a sikeres Bátor vezetők szimultán coachingban programunk új változata.

Coachokat, a tagjainkat hívjuk dolgozni és tanulni. Dolgozni magunkon, tanulni egymástól. A legfontosabb, amit tehetünk, hogy magunkat stabil, jó állapotba hozzuk, tartsuk. Ebben a kollektív traumában mind benne vagyunk, de megtehetjük, hogy előre gondolunk, és látjuk, hogy a sok nehézséget, veszteséget egyszer elkezdi a világ feldolgozni. És akkor ott leszünk, stabilan, jó állapotban.

A programban egy bátor coach dolgozik egy bátor coach ügyféllel.
Az ülés után kérdezhetünk, respektálhatunk, tanulhatunk. Együtt.

Meghívott vendégünk, az egyik bátor coachunk első alkalommal:

Szabó Marcell MCC

10 éve az értékteremtés, felelősségvállalás és személyes hatásgyakorlás témakörei határozzák meg munkámat, amit nemzetközileg minősített tréneri és MCC coaching módszertani háttérrel kiegészítve használok. Elsősorban multinacionális cégek, közép vállalatok felső és közép vezetőivel dolgozom. Hiszek a sallang mentes egyszerű kommunikációban és a személyes kompetenciák fejlesztésén keresztüli magabiztos tudás erejében.
Személyes és szakmai meggyőződésből is bízom a „humán faktorban” valamint a közös értékekre épülő fejlesztések létjogosultságában, ezek jövőbeni erősödésében.
Fő szakterületem a vezetés fejlesztés, amiben arra törekszem, hogy a hiteles és felelős emberközpontú megoldások egyre többször jelentsenek egyben szervezeti sikereket is.
2015 óta dolgozom a Responsibility Challenger tréning módszertanával, amelyben kiemelt szerepet kap a személyes hatások felfedezése, a felelősség fejlesztése és az egyedi, hiteles vezetési attitűd kialakítása.
2017 óta társammal építem második vállalkozásunkat Felelős Innováció témában Dublinban  és rendezzük meg évente a hozzá kapcsolódó nemzetközi konferenciát.
Magánéletemben férj és apuka vagyok, minden boldogságával és kihívásával együtt. Jelenleg Írországban élek, 3 kislány édesapja vagyok. Boldog vagyok, hogy az életem színes és tartalmas, fontosnak tartom az értékek megosztását.

Zárt rendezvény, csak ICF Magyar Tagozata egyesületi tagoknak. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Időpont: 2020. április 30. (csütörtök) 17.00–19.00
Helyszín: Online tér, Zoom
. A linket a regisztrálók az esemény napján kapják meg.

Ha szeretnél jönni az eseményre, de nem vagy a tagunk, akkor csatlakozz!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.