ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

Amit tudni akartál a coach szakmáról, de soha nem merted megkérdezni… #2

Dátum: 2023-06-07

Időpont: 18:00

Új program gyakorló coachoktól az ICF Magyar Tagozatának új tagjai számára 

Coachoktól coachoknak őszintén! Folytatjuk az ismeretterjesztést, az első nagy sikerű alkalom után hamarosan újra találkozhattok velünk! 

Kezdő coachként számos kérdés merül fel az emberben, amelyre sokszor nehéz megnyugtató, hiteles és teljeskörű válaszokat kapni. A leggyakrabban hallottak például: 

 • Mennyi idő mire kiépül a praxisom?  
 • Meg lehet ebből élni Magyarországon? 
 • Mennyi a reális óradíjam kezdőként? 
 • Hogyan lehet cégekhez bekerülni? 
 • Érdemes a közösségi médiát használni praxisépítésre? 

Ez a négy alkalomból álló est-sorozat új tagjaink számára kerekasztal-beszélgetés formájában ad információkat és nézőpontokat a coach-karrier kezdetén. 

Minden esten a házigazda mellett 2-4 gyakorló business és life coach számol be a saját személyes tapasztalatairól, élményeiről és emellett saját kérdéseiket is feltehetsz nekik. 

A második alkalommal az ügyfélszerzés kérdéseit járjuk körbe egy órában, ezután egy órás kérdezz-felelek következik. 

 Miért érdemes eljönnöd? 

 • Hiteles információkat kapsz a szóbeszédek és hiedelmek helyett
 • Minden kérdésedet felteheted nekünk a témával kapcsolatosan 
 • Több nézőpontból, többféle tapasztalatot mutatunk be neked a teljes kép érdekében 
 • Megtudhatod, hogy melyek a klientúra kiépítésének kardinális pontjai 
 • Üzleti szempontú megközelítést kapsz a szakmai szempontok mellé 

Moderátor-házigazda: 

Dr. Görözdi-Nagy Eszter PCC 

coach, mediátor, HR tanácsadó

Jogász végzettségem van, 15 évig felsővezetőként dolgoztam, ezt követően váltottam a coachingra, mivel vezetői munkám során ráébredtem, hogy sokkal jobban érdekelnek maguk az emberek, mint a céges folyamatok. 2014 óta a coaching a hivatásom, emellé 2015-ben mediátor képzettséget szereztem a METU-n, aktívan dolgozom meditátorként is, a Közép Európai Meditációs Egyesület alelnöke vagyok.

Évek óta segítem az ICF Magyar Tagozat CSR munkáját, most ezzel a kezdeményezéssel. Oktatóként egyetemi képzésen képzek coach hallgatókat és évek óta képzek mediátor-hallgatókat is. 

Beszélgető partnerek:  

Almási Anikó ACC

Szenvedélyesen hiszek abban, hogy nagy dolgokra vagyunk teremtve és ezt a lelkesedésemet szeretném továbbadni másoknak is. A coaching számomra a bizalom, a tudatosság és a fejlődés hármasának ötvözete, egy eszköz arra, hogy az élet ne történjen velünk, hanem mi alakítsuk azt a lehető legjobbra. 

2017 óta érleltem a gondolatot, hogy újra belefogok a tanulásba és pályát módosítok. 2019. októbertől– 2021. májusig az ICF által akkreditált Coach Akadémia nappali tagozatos ACTP coach képzésén tanultam. 2020 januárjában végleg elköszöntem a nyelvtanári pályától, egy évig a Tempus Közalapítványnál dolgoztam a Külföldi Nyelvtanulási Program kidolgozásában. 2021 januárja óta a coachingot tekintem hivatásomnak, egyéni vállalkozóként dolgozom. 

Friedewald Zita PCC

Nemzetközileg minősített business és team coach, valamint szervezetfejlesztési tanácsadó vagyok. Szakterületem közép- és felső vezetői támogatás és fejlesztés.  

Az elmúlt 25 évben Németországban és Magyarországon multinacionális nagyvállalatoknál alkalmazottként, majd vezetőként szereztem értékes munkatapasztalatokat, ismertem meg különböző vállalati kultúrákat és társadalmi rendszereket. A munkám során tanultakat ügyfeleim érdekében hasznosítom a coaching folyamatokban és a szervezetfejlesztésben. 

Módszerem: megbízóm személyre szabott támogatást kap annak érdekében, hogy 

 • saját, hatékony problémamegoldást, és egyéni stratégiát találjon, 
 • egyéni karrierútját felépítse, 
 • és végül, de nem utolsó sorban, hogy a jövőben jelentkező kihívásokkal egyedül is képes legyen sikeresen megbirkózni. 

A középpontban minden esetben a megbízóm van, én őt a háttérből támogatom professzionális eszközrendszeremmel, tapasztalataimmal. 

Szakterületeim 

 • Business Coaching – Vezetőfejlesztés, motiváció, bizalom és kapcsolódás, változásmenedzsment, delegálás, konfliktuskezelés 
 • Karrier Coaching – Karrierút, karrierváltás, újratervezés 
 • Team Coaching – Csapatok együttműködése, egyén és csapat egyensúlya, belső dinamikák 
 • Szervezetfejlesztés – Stratégia, rendszerek és folyamatok, közös működés alapjai és fenntartása 

Szilvási Gabriella PCC

Angol és német szakos bölcsészként nemzetközi cégeknél voltam account manager, majd értékesítési vezető a telekommunikációban és az autóiparban. 

2010-ben lettem NLP Tréner. Az élethosszig tartó tanulás jegyében 2022-ben a KRE-n diplomáztam mint viselkedéselemző. Jelenleg a BME mester szakán munka-és szervezetpszichológiát tanulok. 2021-2022-ben az ICF Jószolgálati Igazgatójaként segítettem abban, hogy a coaching olyan non-profit szervezetekhez is eljusson, akik ezt egyébként nem tudnák maguknak megengedni. A Soft Skill Akadémia társalapítója vagyok, ahol készségfejlesztő, NLP és NLP alapú workshopokat tartunk, valamint egy módosult tudatállapottal dolgozó módszert is oktatunk, melynek neve Wholeness Work®. 

Küldetésem, hogy fényt vigyek a változásba. 

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést!

Zárt rendezvény, a részvétel ingyenes és kizárólag az ICF Magyar Tagozata egyesület tagjainak lehetséges.

A rendezvényen való részvételért nem jár CCE (Continuing Coaching Education) pont.

Időpont: 2023.06.07. 18:00-20:00

Helyszín: személyesen, MagNet Közösségi Ház 1062 Bp. Andrássy út 98. (Bojtorján terem)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.