ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

10 éves az ICF Jószolgálat | 2022. április 28.

Dátum: 2022-04-28

Időpont: 17:00

10 éves az ICF CSR – ünneplésre hívunk! 


Az ICF 10 éve, a Malév csődje óta folytat jószolgálati tevékenységet. Ezt szeretnénk személyesen megünnepelni 2022. április 28-án, melyhez partnerünk, a Magnet Bank biztosítja a helyszínt. Ha hozzánk hasonlóan Te is örömmel találkoznál személyesen, akkor idén ez az első rendezvény, ahol ezt megteheted. 


A köszöntőt követően beszélgetünk a CSR múltjáról, jelenéről és jövőjéről, korábbi jószolgálati igazgatóinkkal (Hegedűs Dóra PCC, van der Meer Gabriella MCC, Séra Attila MCC és Szilvási Gabriella PCC) és partnereinkkel (Erős Barbara – MagNet Bank, Simon Katalin – PwC, Lechner Bea – Bátor Tábor), de lehetőséget biztosítunk a kapcsolódásra, kötetlen ünneplésre is, egy pohár pezsgő mellett.


Időpont: 2022. április 28. 17:00-19:00

Helyszín: MagNet Közösségi Ház


A részvétel regisztrációhoz kötött, amit 2022.04.20-ig kérünk megtenni! A terem befogadó képessége véges, így 150 fő után várólistát nyitunk.
(A programváltoztatás jogát fenntartjuk, helyszínét a hatályos járványügyi intézkedésekhez igazítjuk, de elsődlegesen személyes találkozóra készülünk, és arra fogadjuk a regisztrációt. Amennyiben a személyes találkozót az aktuális helyzet nem teszi lehetővé, úgy igyekszünk online megrendezni.) 


A részletes program az alábbi meghívóban olvasható.
Szeretettel várjuk minden volt és jelenlegi tagunkat, valamint jószolgálati programjainkban résztvevő ügyfeleinket!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.