ICF Konferencia Hamarosan Tudj meg többet

Megújítanád tagságodat? Tudj meg többet

Csatlakozz

Célunk a coaching ismertségének, elismertségének erősítése társadalmi és szervezeti szinten amihez aktív szakmai közösségre van szükség. Bátorítunk, hogy ehhez tagságoddal is járulj hozzá!

„Az ICF közösségéhez tartozni számomra nem csak a coach szakma minőségbiztosítását jelenti, hanem biztonságot és bizalmat nyújt egy olyan szakmai környezetben, ahol tanulhatok, fejlődhetek, szakmai kapcsolatokat alakíthatok ki. Teszem mindezt alázattal, büszkeséggel és nyitottsággal.” Zilahi Angéla PCC, az ICF Magyar Tagozat Elnöke, 2023

Az ICF tagjaként a professzionálisan képzett coachok nemzetközi közösségéhez tartozhatsz, az  ICF márka használatával pedig nő a szakmai hitelességed.

Tagságod által lehetőséged van globális szinten

 • hálózatot építeni,
 • szakmailag fejlődni és
 • betekintést nyerni az élvonalbeli coaching kutatásokba.

Az ICF számtalan eszközt és támogatást nyújt neked coaching karriered építésében.

Az ICF küldetése, hogy fejlessze a coaching szakmát, gondoskodjon a coachok számára fontos támogatásról és eszközökről,  a tagok pedig  fókuszálhatnak az ügyfeleikre, és arra, hogy jobbá tegyék a világot, mert ez számít igazán.

Örömünkre szolgál, ha csatlakozol szakmai szervezetünkhöz!
Annak, hogy belépj közénk, két lépcsője van:

1. Csatlakozásod az ICF nemzetközi (Global) szervezetébe történő belépéssel kezdődik:

Ezt a www.coachingfederation.org oldalon keresztül tudod megtenni. Személyes adataid frissen tartásával hozzájárulsz ahhoz, hogy az ICF Magyar Tagozata havi körlevéllel el tudjon érni, és információkhoz juss eseményeinkről, szakmai munkánkról.

Tagdíj – ICF Global:

Az éves tagdíj 245 USD.

Az ICF Global a befizetett tagdíj egy részét visszajuttatja a tagozatunknak, amit így a szakmai fejlődésünkre tudunk fordítani.

Az ICF tagság évente kerül megújításra. 2022. november 1-től az ICF Global új tagsági határidőket vezetett be:

 • Aki 2022-ben megújította tagságát annak nem változik a megújítás határideje marad 2023. március 31-e.
 • Ha új tagként lépsz be vagy tag voltál de nem újítottál meg időben de később újra csatlakozol akkor az új módszer lép életbe: a tagságod lejárati dátuma 12 hónappal később annak a hónapnak az utolsó napja lesz amikor csatlakoztál vagy rejoin-oltál. Pl. ha 2022. nov. 14-én lépsz be az ICF Globalba akkor a tagságod 2023. nov. 30-ig lesz érvényes.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy rád is érvényes az ICF etikai kódexe (ami tiltja, hogy nem valós coaching képzettséggel bárkit megtévesszünk). Az ICF fenntartja a jogát, hogy bármikor átvizsgálja a tagok coaching képzésének óraszámait, vagy az akkreditáció bizonyítékát az adott coach képző programnál vagy iskolánál.

Hasznos tanácsok az online jelentkezéssel kapcsolatban

 • Ahhoz, hogy az ICF Global és a Magyar Tagozat tagjai között tudj szerepelni tagként először a www.coachingfederation.org oldalon fizesd be a global tagdíj összegét.
 • Ha új belépő vagy csinálnod kell egy profilt a fent jelzett oldalon.
 • A következő évben, amikor megújítod a tagságodat azt is ezen a felületen kell megtenned a profilodon belül.
 • Ha belekezdesz a folyamatba, de nem tudod befejezni, kérjük lépj kapcsolatba az ICF-fel az icfheadquarters@coachingfederation.org címen, hogy be tudd fejezni a jelentkezést.
 • Ne klikkelj a „Vissza” gombra a böngésződben. Ha így teszel, azáltal befejezi a jelentkezésedet a rendszer.
 • Ne használj központozást, amikor megadod a hitelkártyád számát, beleértve a szóközt, a gondolat- és kötőjeleket.

Akik előnyben részesítik a papíron történő jelentkezést, letölthetik a PDF formátumú jelentkezési lapot. Kérjük, töltsd ki és küldd vissza az ICF-nek faxon keresztül.

2. Belépés az ICF Magyar Tagozat Egyesületbe:

Ahhoz, hogy Magyarországon is létezhessen ez a szakmai közösség – azaz tagjaink lehessenek, konferenciát, rendezvényt, klubot szervezhessünk, termet bérelhessünk, pályázatot hirdethessünk, díjakat oszthassunk – hivatalos jogi személyiséggel kell rendelkeznünk. Ezért a hatályos magyar törvényeknek megfelelően ICF Magyar Tagozata Egyesülete néven vagyunk bejegyezve civil szervezetként.

A fenntartható, hosszú távú működéshez és közös szakmai céljaink megvalósításához minél több coach társunk egyesületi tagságára szükség van. Ezért javasoljuk, kérjük, hogy lépj be az Egyesületbe.

Tagdíj – Magyar Tagozat

Az egyesületi tagdíj összege 10 000 Ft, ami adott évre szól és számos előnyhöz, kedvezményhez juttat! Kérjük, hogy válaszd a webshopos bankkártyás fizetési lehetőséget, amelyet ezen a linken tudsz elérni.

EGYESÜLETI TAGDÍJ BEFIZETÉSE WEBSHOPON KERESZTÜL

3. Több ICF chapternek is lehetsz tagja egyszerre!

Többször felmerült külföldön élő tagjainknál, hogy hogyan tudnak a Magyar Tagozat aktív tagjai maradni, miközben a helyi Chapterbe is bejelentkeznek.

Az ICF Global válasza és támogatott megoldása ezen a linken olvasható (Support / membership / Chapters alatt).

Ennek értelmében a kettős tagság lehetséges, és a Magyar Tagozat mindenkori Tagsági Igazgatója tud segíteni a részletekben!

SZERETNÉK TÖBBET TUDNI EZEKRŐL!

Néhány fontos információ a tagságról:

 • A Magyar Tagozat tagdíja naptári évre szól, amit minden év március 31-ig meg kell újítani.
 • Miután rendezted a nemzetközi tagdíjat utána fizesd be a magyar tagdíjat is.
  A Magyar Tagozat tagja csak abban az esetben tudsz lenni, ha tagja vagy a nemzetközi tagozatnak is.
 • Fontos, hogy a belépési nyilatkozatot csak azoknak kell kitöltenie, akik először lépnek be a Magyar Tagozatba, tehát akik megújítják a tagságukat, azoknak nem kell.
 • Várd meg, amíg a beléptetésedről megkapod a levelet a Tagsági Igazgatótól és majd csak ezután válik hivatalossá a tagságod, valamint ezután tudsz jelentkezni a tagjainknak szóló programokra. Addig amíg ez nem történik meg, addig nem tudsz részt venni ingyenesen vagy kedvezményesen ezeken a programokon. Ha szakmai esemény miatt jelentkezel pár órával/nappal előtte a tagozatba vagy újítanád meg a tagságod, ezt mindenféleképpen vedd figyelembe. Az adminisztrációs és beléptetési folyamat mindkét esetben több nap is lehet, így legalább 1 hét türelmi időt kérünk az adminisztráció lebonyolításához.
 • Ezen az oldalon érhető el a Belépési nyilatkozat, amelyet szkennelve vagy lefotózva juttass el emailben a Tagsági Igazgatónak (részletek a linken).
 • Az egyesületnek (ugyanúgy, mint az ICF-nek) kizárólag magánszemély tagjai lehetnek, így amennyiben az átutalást céges bankszámláról indítod, mindenképpen tüntesd fel, kinek a tagdíját utalod.
 • Kérjük, hogy válaszd a webshopos bankkártyás fizetési lehetőséget, amelyet ezen a linken tudsz elérni.
 • Ha számlázással, fizetési problémával kapcsolatos kérdésed van kérünk, hogy a Gazdasági Igazgatónak írj a gazdasag@coachingfederation.hu címre.
 • A bankszámlanevünk és számlaszámunk:
  ICF Magyar Tagozata Egyesület – 16200199-00143855 (MagNet Bank)

Idén még nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy a ICF brandjét és a minősítések rendszerét tovább népszerűsítsük és ezzel is támogassuk a tagjainkat, hiszen az ICF márka használatával nő a szakmai hitelességed. Az ICF Brand használatáról sok fontos és hasznos információt, útmutatást találhatsz itt.

A magyar tagozat honlapján sok információ szerepel pl. eseményeink, minősítések, akkreditáció, jószolgálati tevékenységeink és még számos más.

Várunk sok szeretettel!

Építsük együtt a hazai coaching minőséget szakmai szervezetünkön keresztül!