Újítsd meg a tagságodat most! Tudj meg többet →

Coaching

HOGY JOBB HELY LEGYEN A VILÁG

Az International Coaching Federation (ICF) a világ legnagyobb coach szervezete. 70 ország 142 tagozatából több mint 50.000 tagja van, melyből 41.000 felett van azok száma, akik rendelkeznek nemzetközi minősítéssel. Az ICF célja, hogy építse, támogassa és megőrizze a coaching szakma integritását, programjai és követelmény-rendszere segítségével. Szakmai követelményrendszere és etikai kódexe a coaching iparág legelterjedtebb mércéjévé vált. Az ICF célja a szakma előbbre jutásának, fejlődésének biztosítása magas szintű szakmai követelmények, független és egységes akkreditációs rendszer és az egész világot átfogó, akkreditált coach-hálózat kiépítése útján.

TALÁLKOZZUNK

Időpont: 2024.02.15.

#Esemény #Ügyfeleknek

Milyen következményekkel járhat coaching folyamatra, szakemberre és ügyfélre nézve, ha nem megfelelő kompetenciával vállalunk valakit és személyiségzavar, vagy más nehézség tör a felszínre?

Időpont: 2024.01.29.

Kákonyi Anett MCC 2023 augusztusában az ICF Converge konferencián tartott előadást ezzel a címmel. A gyerek coaching egyike azoknak a módszereknek, amivel pozitívan lehet hatni a gyerekek jóllétére. A workshop

Időpont: 2024.01.17.

Kedves ICF Egyesületi Tag! Tisztelettel meghívunk az ICF Magyar Tagozata Egyesület 2024. évi megismételt közgyűlésére!

Hírek

Ami megmarad – ami születik

Tartalmas, kedves és igencsak önreflektív szakmai napot élhettek át mindazok, aki eljöttek, hogy tanuljanak, beszélgessenek, (ki)kapcsolódjanak a 15 éves ICF jubileumi konferenciáján. Hogyan támogassuk ügyfeleinket döntések, veszteségek és egyáltalán: folyamatos változások idején? Miképpen nézzünk szembe coachként saját elakadásainkkal, gátjainkkal? Lehet-e fájdalommentes egy transzformáció? Hogyan lehetünk jobb coachok és jobb emberek? Sebekről, sebezhetőségről, gyógyulásról, terekről, mesterséges intelligenciáról és felelősségről egyaránt szó esett az „Ami megmarad – ami születik” című, november 7-i rendezvényen, a Telekom Székházban. S persze pezsgőztünk is!

Tovább olvasom »